Ik kreeg ze opgestuurd van. Falke winkel en ze bevallen heel goed! Je ziet écht niet dat je een panty draagt en toch maakt de panty mijn benen wat meer effen en voor mijn gevoel slankt het ook wat. De teenloze versie is ideaal voor in sandaaltjes. Ga je zonnebaden voor een wat bruiner kleurtje? Gebruik dan een spf50 in olievorm.

wennen, maar voor een feestje best een uitkomst! Ik ben niet altijd een blote-benen-held en een paar maanden geleden werd ik gewezen op de matte teenloze pantys van Falke.

De eerste is logisch: smeren en hydrateren! Gebruik een fijne bodylotion en masseer die in over je hele benen, focus op de droge plekjes zoals je knieën. Ziet er toch al heel anders uit dan die droge pootjes. Het is ook mooi om een bodylotion met een glansje te gebruiken. De meningen worden steeds meer verdeeld, maar ik vind het erg fijn om mijn benen te ontharen. Dat doe ik nog steeds gewoon met een scheermes! Daarbij heb je geen scheergel nodig, want dat zit al in het mesje! Ik gebruik lansinoh graag, marc Inbane of, whitetobrown, in combinatie met een tanning mitt. Vooraf goed ontharen en scrubben, dan op mijn benen sprayen en goed de tijd nemen om de zelfbruiner te verdelen. Een dag later heb ik mooie bruine benen die ik vél liever wil laten zien!

Wanneer is, bB cream, bb cream?


In de zomer komen triangles ze vaak tevoorschijn: onze stappers! Het weer laat ons nu nogal in de steek, maar komende week komt er beter weer aan! Mijn benen zijn niet mijn favoriete lichaamsdelen, en ik denk dat bij veel dames de benen niet de meeste zon krijgen. En in de resterende 50 weken dat het weer niet lekker genoeg is voor blote benen, krijg ze ook niet de onverdeelde aandacht. Vandaag geef ik je acht tips voor mooiere benen! Gebruik onder de douche of in bad een lekkere grove scrub, het liefst op oliebasis. Zon suiker-olie scrub zorgt voor extreem zachte benen met een mooi olielaagje. Niet aan te raden als je daarna aan de slag gaat met zelfbruiner, of als je de zon in gaat, wel als je gewoon mooie zachte velletjesvrije benen wilt.

Foundation : Whats the difference?


Door, michaela op 13 februari 2015 06:04, door. De blogster op 13 februari 2015 06:05, door, suzanne op 13 februari 2015 06:22. Door, sophie op 13 februari 2015 06:22. Door, maaike op 13 februari 2015 06:25, door, anniek op 13 februari 2015 07:17. Door, nicole op 13 februari 2015 07:23, door. Eline op 13 februari 2015 07:27, door, iris todayslipstick op 13 februari 2015 07:40. Door, lonneke op 13 februari 2015 08:25 door Melanie op 13 februari 2015 08:28 door svenja op 13 februari 2015 08:34 door Liset - beautydagboek op 13 februari 2015 08:45 door Saskia op 13 februari 2015 08:45 door Syl op 13 februari 2015 08:51 door.

verschil bb cream en foundation

Hij laat het geheel matter ogen en naturel zorgt dat de foundation meer én geheel wordt met de huid. Het effect van de zéro defaut poeder vind ik erg mooi. Yves Rocher Zéro defaut poeder 100 Rosé Clair 11,95. Make-uplook met de zéro defaut foundation en poeder. De foundation is niets voor mij. Ik heb meer dekking en een iets lichtere kleur nodig. Ook vind ik de houdbaarheid niet goed.

Yves Rocher belooft dat hij 14 uur blijft zitten, maar ik zag dat de foundation na een paar uurtjes al van mijn gezicht aan het verdwijnen was. Over de poeder ben ik wel te spreken. Ik vind hem erg fijn. Hij voelt licht aan, het effect is mooi mat en de kleur is goed! Ik gebruik stippling kwasten niet vaak, maar mocht je er nog eentje zoeken, dan kan ik deze van yves Rocher je ook aanraden. Yves Rocher Zéro defaut is te koop in winkels en in de webshop.

Bb cream foundation, tumblr

Dat komt ook deels door de lichte dekking van de foundation. Hij legt een heel dun laagje op de huid, maar is niet bestendigd tegen rode vlekken of acne. Ook vind ik dat hij hier en daar wat vlekt, langs mijn voorhoofd bijvoorbeeld. Versmelt met de huid? Ik ben nutrilite het er niet mee eens. Yves Rocher Zéro defaut foundation 100 Rosé 11,95. Yves Rocher Zéro defaut poeder, zoals je hierboven bij de swatches al kon zien is de poeder in dezelfde kleur als de foundation toch echt stukken lichter. Hierbij wist ik meteen: dit is mijn kleur! De lichte poeder legt een zacht laagje over de foundtion heen.

verschil bb cream en foundation

What to Choose: foundation, bb, or cc cream

Het effect zal met deze kwast heel licht en subtiel zijn. De haren zijn zacht en flexibel en deze kwast doet goed zijn werk. Yves Rocher Buffer Brush 10,00, yves Rocher Zéro defaut foundation. Ik heb de foundation in de kleur 100 Rose. Eerst dacht ik dat hij veel te donker zou zijn. Kijk eens naar de kleur in het headphones flesje, dat is haast bruin! Toen ik hem aanbracht bleek het toch heel erg mee te vallen en toen ik mijn make-up helemaal had afgemaakt zag je het echt haast niet meer.

Yves Rocher Buffer Brush 10,00, yves Rocher Zéro defaut foundation whitening 11,95. Yves Rocher Zéro defaut poeder 11,95. Yves Rocher Buffer Brush, ik heb een aantal buffer kwasten en die zien er heel anders uit dan deze kwast. Wel heb ik stippling kwasten die er exact op lijken. Het verschil tussen buffer en stippling is groot. Ze doen namelijk precies het tegenovergestelde. Bij een buffer kwast zitten de vele haartjes heel dik op elkaar en breng je foundation heel dekkend aan, terwijl een stippling kwast luchtig is en foundation heel licht dekkend op de huid legt. Ondanks dat de naam niet klopt, is dit wel een prima kwast. Je kunt er foundation, maar ook andere producten en poeders mee aanbrengen.

3 Little wonders Mini - olehenriksen sephora

De zéro defaut producten van yves Rocher bevatten plantaardige en minerale bestanddelen. De verzorgingsproducten waren er al, maar er zijn nu ook een foundation, poeder én een kwast gelanceerd. Een complete set voor de perfecte basis. De producten beloven je de perfecte teint te geven. Yves Rocher claimt dat dankzij soja extract in de producten, ze versmelten met de huid. Daardoor zou de kleur van de foundation en poeder én moeten mask worden met die van je huid en beloven ze een egale finish te geven die 14 uur meegaat. Dat is nogal wat!

Verschil bb cream en foundation
Rated 4/5 based on 893 reviews